ROLLENSPELACTRICE

Beeld van een verzameling tekstbalonnen als symbool voor verschillende rollen in het rollenspel ©istockphoto
Als rollenspelactrice ga ik aan de slag met het individu. Dat doe ik in assessments en trainingen. Met veel plezier! Menselijk gedrag en ieders eigenheid daarin fascineren mij.

Assessment

Ik maak mij snel een rol eigen, heb een groot inlevingsvermogen (zowel in mijn rol als in de kandidaat), ben vindingrijk en schakel snel. Daardoor vindt de onderzoeker tijdens een assessment in mij een geschikte meetlat. Ik ben in staat om to the point de essentie van de dynamiek in het rollenspel te schetsen.

Trainingen

Mijn motto als actrice in trainingen is “Ik werk niet in de zorg, maar help graag mensen beter worden”. Deelnemers gebruiken mij in het rollenspel als ‘tennismuurtje’ en kunnen zo hun effectiviteit vergroten/trainen. Ze proberen nieuw gedrag uit, gaan na wat er bij hun gesprekspartner gebeurt als ze op een bepaalde manier het gesprek voeren of van rol verwisselen. Dit leidt tot nieuwe inzichten. Ik werk graag mee aan de professionalisering van mensen in dienstverlenende beroepen. Uiteindelijk komt dat namelijk nog meer mensen in de maatschappij ten goede.

Contact ›

"Spelen is een bezigheid die men niet ernstig genoeg kan nemen." Jacques Yves Cousteau

Webdesign © DKF