Referenties

Symbolisch plaatje voor de verschillende doelgroepen van Lach op de dag ©istockphoto
Met ‘Lach op de dag!’ vergroot u als organisator het effect van uw evenement. De belangrijkste onderwerpen beklijven beter bij de doelgroep. Wilt u weten waarom andere mensen Lach op de dag! inzetten? Bekijk hieronder de referenties.

Afsluiting Symposium voor klanten van CBS

“Op welke manier kunnen we een professioneel evenement bij CBS met statistische onderzoekers luchtig, relativerend en inspirerend afsluiten? Met humor, show, verrassing! Ik moest gelijk aan Astrid van Lach op de Dag denken en haar afsluiter bij ‘Hard/t voor de Zaak. Natuurlijk was het spannend van tevoren. Hoe zouden de onderzoekers reageren?
Astrid heeft zich professioneel voorbereid door voorafgaand met de sprekers op het Microdata Symposium contact op te nemen en inhoudelijke grappen voor te bereiden.
En toen was daar hét moment. De stofzuiger loeit. De zaaldeur gaat open. Volle verbazing in de zaal. Wat doet die schoonmaakster hier? Zomaar, door de afsluiting van de dagvoorzitter en directeur heen. Hi-la-risch! Ze houdt de statistici een spiegel voor, dat gaat niet over eentjes en nullen, maar over mensen, zoals jij en ik. De sfeer is goed, de grappen vallen, de zaal ontspant. En met een lach op de mond gaat de zaal naar de borrel. Genoeg stof om over te praten! Alleen maar Thumbs up!”

Oktober 2016, Chantal Brakus, Accountmanager CBS Microdata

Aankleding Kick Off Winterseizoen gladheidscoordinatoren (2 personages)

“Astrid heeft eind september op humoristische wijze de opening en afsluiting van de gladheidcoördinatorendag van Rijkswaterstaat verzorgd. Zij heeft als twee verschillende typetjes de zaal aan lachen gekregen en een spiegel voor gehouden door te spelen met ons vakjargon en de Nederlandse taal. Het publiek bestond uit medewerkers die over het algemeen vrij nuchter zijn maar het is Astrid zeker gelukt om het ijs te breken.
Wat ik persoonlijk knap vond is dat zij veel energie heeft gestoken om in korte tijd het proces van gladheidbestrijding en alles wat daarbij komt kijken voldoende te begrijpen en om er vervolgens op humoristische wijze mee om te gaan.

September 2016 Jan Rients Slippens, VWM, Rijkswaterstaat.

Voorstelling op maat

“Het symposium 'Ooit ga je dood' werd geopend door een geweldig optreden door de acteurs Astrid en Danny van Lach op de dag. Het was een mooi, warm, liefdevol optreden vol humor.”
Oktober 2016, Marije Huneman, Stichting (On)gewoon

Luchtige aftrap en humoristische afsluiting workshopdag

“Astrid verzorgde de opening en sluiting van onze Summerschool dit jaar. Ze brak het ijs door als wegwerker Ans te verschijnen. In de afsluiting gaf Ans een samenvatting van haar bevindingen en schroomde niet daarbij haar humor en taalgevoeligheid te gebruiken. Ze verdiept zich van te voren goed in de materie en de doelgroep en legt de vinger op de juiste plek als het gaat om eventuele gevoeligheden. Astrid zorgde voor een verfrissende bijdrage en bracht een positieve invalshoek ten aanzien van het thema van de dag. Deelnemers gingen met een glimlach aan de slag én richting de borrel.”
Juni 2015, Tonnie Konings en Eddy Cloosterman, FNV Overheid

Afsluiting congres Klantgerichtheid

TerSprake organiseerde in april het congres ‘ Hard/t voor de Zaak' en had als afsluiter Astrid van der Laar met Lach op de Dag! De middag werd op een kordate, grappige wijze afgesloten. Met quotes die nèt even in een andere context werden geplaatst waardoor je ze èn onthoudt èn om moest lachen. Astrid heeft haar afsluiter vooraf supergoed en professioneel voorbereid. Ze had de juiste snaar en sfeer te pakken afgestemd op onze wensen. En op de bühne is ze een plezier om naar te kijken en te luisteren.
April 2015, Annemarie Noordam, Expert in Klantgericht Ondernemerschap, Tersprake

Jaarcongres eindigt met humor en inhoud

De afsluiting van ons jaarcongres voor Dr.Hauschka Therapeuten door Astrid betekende humor met een mooie onderliggende boodschap. Vooraf en gedurende de dag had zij zich echt verdiept in wat er speelde en wat mensen bezig hield. Dat maakte het voor de deelnemers heel herkenbaar. Super leuk!
September 2014, Anne de Kooter, Commercieel Directeur WALA Nederland

Symposium voor stagecoordinatoren uitgeluid door bijdehandte stagiaire

Astrid heeft op woensdag 12 maart het symposium HBO-v van de Toekomst 3.0 aan de Hogeschool van Amsterdam afgesloten. Zij heeft dit op een humoristische wijze weten neer te zetten, waarbij ze het programma van de dag op een ludieke wijze de revue heeft laten passeren. Het publiek was zeer enthousiast over haar optreden en wij kijken als organisatie positief terug op de afsluiting van deze dag
Maart 2014, Caroline Kooijman, Coördinator Buitenschools leren, Hogeschool van Amsterdam

Astrid van der Laar ›

A JOKE IS A VERY SERIOUS THING Winston Churchill
Webdesign © DKF